Hej på er!
Nu är det en vecka sen jag skrev sist och det känns lagom kul för jag har så sjukt mycket jag skulle vilja göra/skriva men saknar antingen ork eller tid, tyvärr. Men eftersom det är ett helt nytt år om ett par timmar så tänker jag som alla andra och tänker göra en nystart både när det gäller bloggen och livet, känns rätt skönt faktistk men mer om det senare. 
 
Dagen har än så länge bestått av några timmars jobb och en skönt dusch. Sitter alltså med blött hår och halvmålade naglar just nu för att om en dryg timme hämta en kompis och åka till en mysig nyårsmiddag med fler vänner. Senare tar jag mig nog hemmåt igen för raketer och tolvslag =) 
 
Har också bytt dator, har därför inga bilder att visa men tar med mig kameran ikväll så förhoppningvis kan jag visa några fyrverkerier och maträtter
 
Hugs and kisses!
Såhär 59 minuter innan klockan slår tolv och dagen byter datum till den 24 december har jag nu lagt upp en ny design med lite julkänsla. Läste precis min finaste vän Fridas blogg att hela hennes december gått åt till skolan och jag kände att det varit lite precis samma sak vilket har lett till att bloggen har fått lida. Men nu njuter jag av min första dag av mitt sista jullov. 
 
 
Än så länge har jag inte planerat något speciellt under lovet mer än att jag ska jobba lite, läsa en hel drös med böcker, pyssla en hel del och tyvärr finns det plugg att göra med det är väl okej. Måste också ta mig till läkaren för att kolla upp öronen som krånglar alldeles för mycket.
 
 
Imorgon åker jag och familjen till Resarö för att fira julafton med resten av släkten på mammas sida. Kusiner, morföräldrar, mostrar, morbröder och deras syskon. En hel del människor alltså och det finns inga bättre. ♥ På annandagen firar vi med pappas sida och några dagar senare är det dags för kalkonmiddag med samma personer. Det kan faktiskt vara den bästa maten ever. 
 
 
Så nu ska jag sussa och inte vakna förrän imorgon (helst av allt till ett vitt vinterland, men det känns lite overkill just nu). Granen står i vardagsrummet och luktar helt underbart. Paket finns inunder och pirret i magen är kvar trots att jag är 18 år fyllda. Får väl se om det kommer några inlägg imorgon annars vill jag önska er en riktigt God Jul! ♥
  
Här har det ekat tomt i ett par dagar men tänkte ändra på detta med ett litet inlägg =)
 
Dagen har varit väldigt lugnt. Hade i princip bara en lektion på morgonen och den var slut 11.20 men kände att det inte var någon idé att åka hem för det fanns inte så mycket roligare saker att göra hemma som jag inte lika gärna skulle kunna göra i skolan. Så stannade kvar ett tag, tittade på musikhjälpen, läste lite franska och tog hand om veckans terapiläxa. Rätt trevligt faktiskt =) Men nu är jag hemkommen sen ett tag tillbaka och har än så länge inte åstadkommit något vettigt mer än att spela lite piano. Borde dock verkligen plugga franska eftersom jag har århundrades största grammatikprov på fredag morgon. Men det känns alldeles för jobbigt just nu så jag ignorerar nog det ett tag till.
 
Imorrn ska jag till Danderyd/Prima igen.. alltid lika spännande, skrämmande och underligt. Förra veckan fick jag frågan huruvida jag skulle vilja fortsätta med kbt'n eller inte och detta var så sjukt svårt att ta ställning till. Men det kommer nog komma ett separat inlägg om det lite senare. Kan väl säga att detta gjorde mig ännu mer nervös än vanligt inför imorgon. You never know what will happen och speciellt inte när det kommer till kognitiv beteendeterapi.
 
Har också väldigt dålig inspiration för någon som helst fotografering at the moment därför kommer det i princip bara bilder från antingen google, weheartit eller någon annan rolig sida där det finns bra bilder.