Här kommer lite bilder på det jag köpte i London :) Vet inte om jag fått med allt men jag tror det.
 
Första dagen var vi på Warner Bros studio tour, the making of Harry Potter, i deras sovenir shop kunde jag inte motstå en chokladgroda med samlarkort och ett halsband i form av en timeturner.
 
Dag två gick vi längs Portobello Road där det också var en enorm marknad. I en urgullig liten affär hittade jag denna korthållare och en julklapp (som jag inte kan visa såklart) Pylones var namnet på denna underbara affär.
 
I en annan liten butik hittade jag denna sjukt fina kofta. Senapsgul, stickad och supermjuk. Bilden gör inte riktigt färgen rättvis men som inlägget lite längre ner visar så är den mycket mer mjuk-gul än här. 
 
På kvällen skulle vi gå ut och käka middag tillsammans med min kusin och moster. På Apollo theatre såg vi musikalen Wicked som kan ha varit den bästa musikalen jag sett på länge. Trots att det gått över en vecka har jag fortfarande musiken på hjärnan så den är helt klart värd att se!
 
Dag tre, frammåt lunchtid hade vi förflyttat oss till Covent Garden och där hittade jag äntligen mina Dr. Martens, ett par svarta classic. 
 
I Govent Garden hittade jag världens finste ljusslinga! Mörklila/vinröda rosor med mysigaste ljuset ever. Dock är det ett eluttag som bara passar UK men genom en adapter går det alldeles utmärkt att använda här.
 
Inte långt från Covent Garden ligger Leicester Square och M&M's World. En affär med fyra(!) våningar M&M's och diverse prylar. Köpte självklart godiset i lösvikt men även denna nyckelring med favoritfiguren Gul. Mottot han har är "Inside everyone there's a little nut". Helt underbart!
 
Det sista vi gjorde under söndagen var att gå till Claire's. De har verkligen allt i smyckes- och skönhetsväg. Första gången vi var där köpte jag de två diademen, ett är glittrigt men det syns inte, och armbandandet med grönt läder och ett guldigt infinity-märke. Måndag morgon tog vi en till sväng på Oxford street och då köpte jag necessären, rosetten och nagellacken; ett rödglittrigt, ett aqua blå/grönt och ett matt topcoat.
 
På Disney Store, Oxford street, köpte jag denna söta t-shirt. Används just nu som sov tröja men kan definitvt vara en "vanlig" tröja.
 
Victoria's Secret letade vi länge och väl efter men väl där är ett inköp av body mists ett måste. Pure Seduction shimmer för mig och Aqua Kiss som jag och mamma delade på. Båda luktar såklart underbart!
 
På Primark fanns som vanligt hur mycket fina grejor som helst men i strumväg var detta det som fick följa med hem. Två par vanliga strumpbyxor ett par svarta och ett par grå, ett par svarta strumpbyxor med fleece inuti (guds gåva till alla som inte vill frysa om benen) samt ett par grå stickade knästrumpos som är så galet mysiga. 
 
Där hittade jag dessa underbara pyjamasbyxor. Klassiskt rutiga med band och hur juliga är de inte?!
 
Dessa två koftor, även de från Primark, var så självklara så fort jag sett de. Den till höger är lite stickigare än den grå men så sjukt mysiga och fina är de båda. 
 
Sista plagget från Primark, förrutom en julklapp, är denna kappa/jacka/duffel. Kalla det vad du vill men detta kan vara det finaste ytterplagget jag haft. Mörkt navyblå med rutmönster som innefoder och knappar. Absoluta favoriten denna vinter.
 
Under hela tiden letade jag efter det perfekta iPad fodralet till min iPad mini och på flygplatsen, 1.5 timme innan flyget hem gick så hittade jag det. Från Accessorize, med en sjukt fin engelsk flagga på framsidan och vikbar. Kan inte bli bättre.
 
Detta var då allt från London =) Mer om själva resan + bilder kommer senare.
 
 

Kommentera

Publiceras ej