Såhär 59 minuter innan klockan slår tolv och dagen byter datum till den 24 december har jag nu lagt upp en ny design med lite julkänsla. Läste precis min finaste vän Fridas blogg att hela hennes december gått åt till skolan och jag kände att det varit lite precis samma sak vilket har lett till att bloggen har fått lida. Men nu njuter jag av min första dag av mitt sista jullov. 
 
 
Än så länge har jag inte planerat något speciellt under lovet mer än att jag ska jobba lite, läsa en hel drös med böcker, pyssla en hel del och tyvärr finns det plugg att göra med det är väl okej. Måste också ta mig till läkaren för att kolla upp öronen som krånglar alldeles för mycket.
 
 
Imorgon åker jag och familjen till Resarö för att fira julafton med resten av släkten på mammas sida. Kusiner, morföräldrar, mostrar, morbröder och deras syskon. En hel del människor alltså och det finns inga bättre. ♥ På annandagen firar vi med pappas sida och några dagar senare är det dags för kalkonmiddag med samma personer. Det kan faktiskt vara den bästa maten ever. 
 
 
Så nu ska jag sussa och inte vakna förrän imorgon (helst av allt till ett vitt vinterland, men det känns lite overkill just nu). Granen står i vardagsrummet och luktar helt underbart. Paket finns inunder och pirret i magen är kvar trots att jag är 18 år fyllda. Får väl se om det kommer några inlägg imorgon annars vill jag önska er en riktigt God Jul! ♥
  

Kommentera

Publiceras ej