Kortfattat, för jag är så extremt trött, så har denna dag varit helt underbar :D Warner Bros studio tour var helt obeskrivligt underbart och så sjukt coolt :) lite shopping där och sen var vi inte tillbaka på Victoria station förrän vid halv åtta. Direkt till hotellet i Notting Hill, lite middag och snacks på det och fredagen var lagom gjord :) ATM sitter jag och tittar på black friday deals vilket är väldigt flummigt men ska strax sova ändå :) 
 
Imorrn ska vi käka lunch med mammas gamla kompisar härifrån, lite nervöst är det allt för dom vet vem jag är men jag kan inte komma ihåg vilka dom är... Men mer om det senare :)
 
Just i detta nu sitter jag på flyget on my way to LONDON! :D Det ska bli så jäkla kul och jag är galet taggad! När vi (jag och min mor) kommer fram senare idag så ska vi nästan direkt åka till Warner Bros tour the making of Harry Potter :D taggataggatagga! Tror också att vi har Wi-Fi på hotellet så ett eller fler inlägg kommer nog komma :)
 


Det var ett tag sen nu. Inte så mycket har hänt egentligen mer än det vanliga. Skola, skola, skola. Härligt mycket scouter och såklart KBT. Sist skrev jag att det skulle komma ett inlägg om vad jag skulle fokusera på och skriva om här på bloggen. Det har jag ju inte gjort (nehää) men lite kortfattat så skulle jag säga att det kommer skrivas väldigt mycket om just nu är KBTn och hur det går, vad som händer osv. Sen kanske det kommer upp andra grejer med såklart men fokuset kommer mest vara på terapin. Detta betyder också att det inte alltid kommer vara en daglig uppdatering eftersom det inte alltid finns något att skriva om. Så ligger det alltså till just nu.