Den första dagen på höstlovet var en väldigt bra dag. Började med att jag vaknade fyra-ish och kunde inte somna om... Hurra! Så efter 14 avsnitt av Vänner tror jag att jag somnade om och vaknade igen frammåt halv nio tiden. Jättespännande I know. Men sen spenderade jag i princip hela morgonen med att sticka vantar och titta på Bron som förövrigt är en galet spännande serie. Därefter packade jag ihop mina två yngsta småbröder för att åka till Liljeholmens centrum och möta upp mamma. Det var inte lätt kan jag säga då det var i princip stillastående kö från Järva Krog till Eugenia tunneln.... Tror att bara den biten tog dryga timmen. Hurra på det med! Fram kom vi iaf och efter en Chillbox for vi vidare till IKEA =)
 
Det är alltid lika kul att åka dit för man vet aldrig vad man kommer därifrån med. Idag blev det bland annat tvp byråar till brorsan, lite porslin, nya lampor, paraplyn och lite burkar. Allmänt mys alltså. Dessutom käkade vi middag där med regnet bokstavligtalat vräkte ner. Supermys! Tanken för kvällen var att hänga lite med kompisarna från grundskolan men med tanke på att jag sov drygt fyra timmar i natt kändes det lite mer prio att försöka få tillbaka dygnsrytmen lite.
 
Imorgon väntar jag paket (!!) och en eventuell fika med kompisarna från skolan. Toppendag även där alltså. Men mer om det imorgon! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej