Alltså denna fredag har varit den bästa på länge! I och för sig så började den inte speciellt bra då det hade skett en trafikolycka vilket ledde till att bussen tog en extrem omväg runt hela Djursholm men just då gjorde det inget för jag träffade Ida och vi hade en väldigt trevlig pratstund =) Plus att det snöade lite smått vilket kändes jättekonstigt. Väl i skolan gjorde vi typ ingenting så det var väl lite ovärt.
 
Utsikten från skolan
 
Men efter lunch däremot! Då fick jag äntligen träffa underbara och finaste Frida =D Vi sågs vid Skanstull och började gå mot Vitabergsparken för lite fina höstbilder. Det var svinkallt men så himla mysigt och världens bästa sällskap.
 
Finaste!
 
 
 
Vi vandrade runt ett tag och fotade i princip allt vi såg. 
 
 
 
Sen bestämde vi oss för att det var dags för fika så då gick vi mot Slussen och Gamla Stan men hittade inget som tilltalade oss direkt så tillslut hamnade vi på Café Fotöljen vid Mariatorget. De hade världens godaste kladdkaka som var galet mättande. 
 
 
Där satt vi länge och väl och ville inte riktigt gå ut i blåsten igen men tillslut tog vi oss i kragen och gick istället på en secondhand runda. Supermys! Eftersom mitt lokalsinne är sämst så vet jag bara att vi gick rakt fram från Mariatorget och hamnade tillslut vid Slussen igen. 
 
 
Mysiga gränder i Gamla Stan
 
Bästa eftermiddagen på länge alltså!
 
 
  

Kommentera

Publiceras ej