Hej på er, ni som fortfarande är vakna vid denna tid på dygnet. 
 
Själv har jag lite svårt att sova för första gången på länge, är lite så i perioder skulle jag tro. Det som håller hjärnan vaken är nog det faktum att det just nu händer så väldigt mycket. För att ta det från början, vilket är det som känns mest vettigt för er som inte känner mig (vilket förmodligen inte är någon här men men). Allt handlar om en rädsla. En rädsla som är så jävla jobbig rent ut sagt. En rädsla som ger ständig ångest precis hela tiden, varje dag, drygt 11 timmar av min vakna tid... Det handlar alltså om att bli sjuk. Men inte bara förkyld eller så utan något som säkert många tycker är obehagligt och sämst (lägg också märke till att jag ännu inte kunnat skriva vad problemet är för bara det är så galet jobbigt). Alltså, min allra största rädsla är alltså att behöva spy. 
 
Detta kan låta väldigt "normalt" men det är så mycket mer än det för det är inte bara det att det kan vara lite jobbigt och ångestfylld. Jag skulle i princip hellre dö än att behöva spy. Vintertid är alltså den värsta perioden under hela året. Alla människor som trängs på tunnelbanan och bussen, hostar, nyser och slemmar i handen för att i nästa sekund ta i stänger, hantag osv. Jag kan verkligen inte förstå dessa personer, de tänker förstås inte på detta på samma sätt som jag gör med ändå. Allt tänkande tar så mycket energi och ork så att jag vet inte vad. Efter mycket om och men så har jag iaf varit på mitt första terapisamtal för riktig KBT. 
 
Det är även detta jag har menat när jag tidigare har skrivit om något som har varit tufft eller om det har varit en jobbig dag. Ibland har det till och med varit så att kuratorn på skolan gett mig ledigt efter lunch under en vecka bara för att orka skolan i övrigt. Men det är inte bara detta utan utöver fobin så har jag dessutom fått uppleva ett par (mindre) roliga panikångestattacker som gjorde att jag först fick en remiss från skolan till BUP för att där förstå att det handlade om så mycket mer än bara ångest då och då vilket resulterade i ännu en remiss till Prima där jag är nu. Men med två info samtal innan sommaren hände inte så mycket mer för att det blev lov och semester och grejer förrän nu då. 
 
Så för er som har orkat ta er igenom detta, så vet ni lite mer om vad jag har i huvudet. Vad jag tänker på dygnet runt och vad jag nu håller på med för att förändra dessa dumma tankar. Love to you all och säg till om det är något ni undrar över. Vet inte hur länge detta inlägg kommer ligga uppe det beror lite på hur det känns imorrn. 
 
 
 
 
  
 
 

Kommentera

Publiceras ej