Trots sol och värme finns det de sommardagar då man bara vill att det ska regna för att man ska få titta på världsbra filmer och tv-serier hela dagen. I år blev dessa dagar tyvärr inte så många men dessa filmer/tv-serier blev mina sommarfavoriter i alla fall! =)
 
 
 Despicable Me 2 eller Dumma Mej 2 om man så vill.
 
Mysigaste uppföljaren av en Dreamworks film någonsin! Det första filmen är helt underbar och denna var lika bra den. Och inget slår de små, gula minionerna =)
 
 
 How I Met Your Mother
 
Denna serie är så himla braaa! Har väl tilttat lite grann när den gått på tv men bestämde mig alltså för att kolla från början och har plöjt igenom två säsonger so far. Så om ni har tråkigt se se se!
 
 
 F.R.I.E.N.D.S
 
 Finns det någon finare serie än denna? Jag tror inte det faktiskt. Min ständiga följeslagare som aldrig sviker. När man är på dåligt humör passar ett (läs fyra) avsnitt av Vänner perfekt! Ett måste för alla serieälskare helt enkelt. 
 
 
 
 
 
Efter en relativt seg dag i skolan är det äntligen dags för teater =) Väntar just nu på att vi ska börja vilken inte är förrän om typ 20 minuter. Skriver återigen från mobilen då min dator på riktigt hatar mig mer än någonsin... Fick lämna in han (ja det är en han) igen, andra gången på typ två veckor = asdrygt. Har dessutom ett argumenterande tal på onsdag och texten jag har skrivit finns ingenannanstans är där vilket är fantastiskt sämst =/ Så har jag tur får jag tillbaka den onsdag morgon har jag otur får jag vänta ännu längre och kan då dessutom inte redovisa. Enough about that, nu ska jag kika på olika castings och så hörs vi senare ikväll!
 
 
Tänk er brunbränd hud med glittrande smycken i kvällssolen, hur härligt låter inte det? Därför ska jag visa er de tre smycket har jag använt mest denna sommar =)
 
Tomas Sabo berlock armband med 6 olika berlocker
  Två par örhängen som passar till allt, när som helst var som helst! Från I.me.my
 
 Ett handsmitt hjärta i järn som jag fick sista föreställningen av Wiraspelen