Vädret både igår och idag beskrivs rätt bra i den lilla rubriken... Men trots det riktigt tråkiga vädret så har det faktiskt varit en bra dag igår. Fick sova till efter klockan åtta vilket var ett tag sen, åt lång-frukost med mys framför serier. Därefter bar det in till stadenmed syskonen för att möte upp pappa, gå på bio och käka lunch. Frost var det som skulle ses och o'boy vad den var bra! Går inte riktigt att förklara handlingen och så men hela historien, musiken, grafiken, ALLT var så mysigt =) Så om ni kan, gå och se den! Dessutom fick jag med mig hem en ny väska från Desigual som är så sjukt snygg!
 
 
Annars har det inte riktigt hänt så mycket idag än sålänge. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och det + diverse plugg måste jag verkligen ta tag i.. Senare ska hela familjen åka till klätterverket i Sickla, jag och äldsta brorsan ska nämligen få ta grönt kort =D Då kommer vi kunna få säkra vid vilken klättervägg som helst vilket är roligt för då kan man åka dit med kompisar utan att behöva instruktör.

1 kommentarer

fgodling.blogg.se

28 Feb 2014 13:03

Frost är verkligen a m a z i n g!!! Och wow vilken fin väska, så du!! Love it. Grönt kort!!!!! You know what i´m thinking... Nu måste jag och N ta så du kan klättra också... :* <3

Svar: Du är ju bara för bäst! <3 klart att vi ska klättra :D STOR KRAM
edraelle.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej