Hej på er! Det var ett bra tag sen jag skrev något nu... Och tyvärr har jag inget annat än mig själv att skylla på. Så många gånger jag har tänkt att jag ska skriva ett inlägg. Så många gånger jag till och med satt mig vid datorn för att börja skriva men det blir liksom aldrig av. En bloggtorka kanske man kan kalla det till och med men så är det väl här i livet. Ibland är allt sjukt bra och riktigt välfungerande och ibland inte. Hade en fin liten konversation men en vän igår kväll om hur livet är och hur livet skulle kunna vara om önsketänket fungerande. Vi kom fram till att livet varken hade varit roligare eller bättre utan alla citroner och slingriga omvägar. Men trots detta så kan jag inte undgå att tänka hur livet hade sett ut om jag t.ex hade fortsatt på gymnasiet som jag började på, om jag inte hade börjat med terapin eller om jag inte ens fått chansen att träffa alla underbara människor som finns. 

För några helger sedan hade vi en spelhajk med scouterna, utmanarlaget. Trots att det inte blev så mycket spel var det helt stört mysigt ändå och vi spenderade den mesta av tiden till att prata om filosofi, vår-grönt och existens. Just detta med att börja fundera över hur min värld ser ut jämfört med din gör mig så sjukt rädd och samtidigt galet förundrad. Tänk om det egentligen bara är min hjärna, mina tankar som har byggt upp hela min syn på världen. Att alla personer egentligen är påhittade, platserna kanske finns men hur byggnader och annan arkitektur är utlagd är bara saker som jag har hittat på, fastän jag är omedveten om det? Grädden på moset är ju att vi dessutom läser filosofi i skolan, med århundradets flummigaste lärare... Kommer jag bli galen innan vi tar studenten? Känns lite så, men inte heller hjälper det med ångest som spökar för diverse ovettiga och vettiga saker...

Över till något helt annat nudå, nämligen SPORTLOV!! Helt galet att jag just nu spenderar mitt allra sista sportlov som studerande D: Kan inte riktigt bestämma mig för om det är skönt, läskigt, underbart eller hel sorgligt. Förmodligen en blandning av allt.. Anyways, än så länge har jag använt mitt lov till träning, lekland, shopping, slapp-häng och ytterst lite plugg. En riktigt trevlig kombination faktiskt. Dessutom är vi nästan klara med min brorsas rum vilket betyder att vi ska börja på mitt snart =) Härligt med förändring! Dessutom är våren verkligen påväg, snön är borta, temperaturen stiger sakta men säkert, det är helt klart ljusare ute på morgonen och fåglarna kvittrar. Bästa känslan ever! 

I och med detta så hoppas jag verkligen att inspirationen ska återfinna sig för det är så mysigt att få sitta och skriva, fnula med bilder och design. Men tills dess så kommer det inte komma upp speciellt många inlägg (om jag nu inte får värsta rycket och blir galet kreativ).

Stor kram till er som hänger kvar och läser det lilla som skrivs då och då ❤️

Kommentera

Publiceras ej