Nej inte riktigt kanske men nästan. Lektioner konstant mellan 8.30 och 15.00, alla 80 minuter långa. Skriva, lyssna, titta och jobba var lite av det vi gjorde på dessa lektioner och mitt humör var inte på topp. Dessutom ramlade min telefon i golvet så nu är jag en spricka rikare... Trots detta pallrade jag iaf iväg mig till träning med Lina och det var rätt skönt, att bara slippa tänka på allt. Annars har kvällen endast bestått av plugg, dusch, middag och nymålade naglar. Funkar det med. Morgondagen är rätt lugnt, iaf i skolan och så får vi se vad som händer efter det men som de flesta av er säkert förstår så är torsdag=prima, en litet update om det kommer imorrn. Nu ska jag avsluta detta otroligt osammanhängande inlägg och krypa ner i soffan, 6:e natten nu...
Hallå. Jaa vet inte ens hur jag ska börja detta inlägg... Det har varit en sjukt lång dag och en relativt tuff dag. Var i skolan strax innan åtta och åkte därifrån efter fem. Hurra. Att dagen dessutom bjöd på två muntliga redovisningar, en väldigt flummig (onödig) skapande lektion och ett litet sammanbrott av diverse anledningar var mindre kul. Men det är okej. Det är okej just nu och det kommer vara okej ett tag framöver. 
 
 
Efter skolan var det träningsdags och det kan nog ha varit en av de bättre sakerna idag. Aerobics var det som var bokat och det var så kul! Tränaren som hade passet hade valt att ha mycket dans med i passet, blandat med styrka såklart och det var sjukt jobbigt men galet skoj. Imorgon har jag en kortare och förhoppningsvis lite lugnare skoldag, ett besök på eftermiddagen och ledig kväll. Än är inte mitt rum klart heller så de senaste nätterna har jag sovit på soffan, rätt mysigt men funkar inte riktigt i längden. Så förhoppningsvis blir det en tur till IKEA i helgen =)
 
Arkivbild från 2011
 
Nu var det inte riktigt såhär mycket sol denna eftermiddag men eftersom det var första gången på väldigt länge som det var sol över huvudtaget så kändes det pretty nice med en solglimt här och där. Dessutom så snöade det lite lätt vilket gjorde att det såg ut som att någon släppte jättemycket glitter från himlen =) Träningen idag gick faktiskt bra, jag och Linnea överlevde men det var jobbigt. Hoppas iaf på träningsvärk! Efteråt gick vi till Espresso House och käkade lunch, Focaccia med rökt skinka, ost och tomat tillsammans med en jättegod Lemon-Lime dricka. Superfräscht och gott.
 
 
Eftersom jag hade fått ta bilen till stan gick det fort att komma hem vilket var skönt. Nu myser jag under täcket framför tvn och överväger att beställa lite nagellack. Sen kan man ju fråga sig om jag har lyckats göra det som jag tidigare skrev att jag skulle göra dvs, plugga, fota och måla naglarna... Men men lite lugnt kan man ju ha det på en fredag.