Hej på er. Hoppas er kväll har varit roligare än min. Slutade relativt tidigt och åkte hem så fort jag kunde för att försöka skriva klart ett talmanus i engelska. Detta blev klart för en stund sedan och än har jag så mycket kvar att göra. Dessutom bestämde jag mig för att skippa scouterna för att skriva och nu ångrar jag det med för det är så skönt att vara ute på kvällarna. Träna har jag inte heller gjort sen i fredags och det kliar så otroligt i varenda muskel att få röra på sig. Så kortfattat känns detta som en rätt meningslös och negativ både dag och kväll. Har dessutom fortfarande nackspärr och det suger hårt. 
 
 
 
Imorrn är det onsdag och det kommer en drös med 9:or som ska vara med under en dag så jag och Lina ska vara faddrar till några av dom, blir säkert kul. Annars har jag lektioner precis hela dagen och trots att det är roliga ämnen och vi får jobba relativt enskilt på nästan alla så är det fortfarande stört mycket ångest över det av någon konstig anledning, och redan nu vilket är ännu konstigare. Jag menar hur jobbigt är det att skriva en novell? Rätt kul tycker jag iaf speciellt eftersom vi får skriva vad vi vill. Titta på en filosofisk film? Finns inget som är mer chill och intressant när det kommer till det vi gör just nu, dilemman. Ha en diskussion kring främlingsfientlighet? Okej lite läskigt att prata inför grupp men en lärare som har temprament som en arg antilop men ändå inte så farligt. Så var kommer då denna ångesten ifrån? Jag har ingen aning och kommer förmodligen inte få reda på det heller förrän imorrn om det nu yttrar sig på något sätt. 
 

1 kommentarer

Emma

21 Jan 2014 20:21

Jag NJUTER när jag inte har någon träning i skolan eller på eftermiddagarna. Perfekta tillfället att bara vara lat, titta på serier och äta onyttiga saker (standasd emma xD).

Svar: men det är lite ruskigt för du kan också äta precis vad du vill utan att det syns ;) och det är lyx med träning i skolan
edraelle.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej