Så har det hänt igen... Det är inte rättvist, inte rättvist någonstans. Kommer förmodligen inte skriva här så mycket mer, kanske att jag sätter lösen ett tag bara för att ventilera allt, kanske att jag kommer tillbaka. Men till dess så kommer tankeverksamheten gå på högvarv och inte ha tid för något annat. 
 
En sista gång tänker jag säga att det är aldrig för sent att säga hur Du mår, hur Du känner och vad Du tänker. Det är viktigt att prata om psykisk ohälsa, viktigt att visa att allting inte alltid är bra. Att det faktiskt är okej att må dåligt.
Och så har ännu en vecka gått. Det var fyra väldigt härliga dagar i fjällen med mängder av snö, härliga promenader, plugg och bara tid att andas. Men som alltid när man (vet inte om det gäller alla men iaf mig) har varit någonstans där allt har varit väldigt bra så slår verkligheten tillbaka mot en, lite för hårt och den känslan är inte rolig. Nästan lite depression-symptom på det hela. Så på måndag morgon, när det var dags att gå upp tidigare än vad som är naturligt, kändes det inte alls okej. Men med ett träningspass inbokat senare blev det 5 timmar långa hålet ändå hanterbart. Direkt från träningen susade jag iväg till ett lägermöte med scouterna och kom inte hem förrän runt halv elva tiden. En alldeles för lång dag för att hjärnan skulle hänga med.
 
Igår då? Tisdag med endast en lektion och massor av tid till plugg vilket var perfekt eftersom vårens första studentskiva väntade på kvällen. Men, icke sa nicke. En smärre panikångestattack med läskiga inslag av nu-vill-jag-inte-vara-med-längre tankar ändrade på den morgonen/förmiddagen. Det gick över, vilket det alltid gör, och det kändes väl rätt okej under eftermiddagen men återkom till och från under hela kvällen, inte det roligaste när man är på skiva. Men det är en helt annan historia och inte det roligaste för er utomstående. Nu under dagen har det snöat rejält sen lunch och det verkar itne riktigt vilja sluta än. Hoppas att det inte stannar upp hela trafiken under morgondagen... 
 
Onsdag idag. Mitt i veckan. Lill-lördag osv. Vet inte riktigt vad jag har att säga om denna dag. Det finns alldeles för många tankar som snurrar omkring i hjärnan just nu och det är inte lätt att förklara, sätta ord på till och med för mig själv. Därför tänker jag inte försöka med det, iaf inte just nu. Imorrn väntar Prima igen och jag vet inte riktigt vad vi ska göra vilket är helt olidligt (kontrollbehovet skriker) men min psykolog har lovat att det inte kommer hända något utan att jag är med på det så då får jag lita på det. Fy farao...Ska nog gå och lägga mig under ett täcke ett tag och sen sova, det känns att det inte blev mer än 4 timmars sömn inatt. Stor kram till er alla!
Hej på er! Igår var jag alltså på Christian Dahlströms föredrag och bokrelease-liknande på stadsbiblioteket. Jättespännande! Det var mycket folk för att vara en rätt liten sammankomst men det var ytterst intressant att få höra andra personers åsikter och tankar om psykisk ohälsa. Boken som Christian har skrivit heter alltså Panikångest och Depression och innehåller ca 60 frågor och svar angående just detta, sedda från både den drabbades perspektiv men också för anhöriga. Boken har inte släpps än men kommer att komma ut den 22 mars om jag inte minns fel, från Natur och Kultur. I och med detta arrangemang så fick jag sjukt mycket idéer om vad jag ska skriva om och ta upp, så taggad på detta!
 
Annars då? Jo men imorgon åker jag och la familia upp till Jämtlandsfjällen för att bara spendera ett par dagar i stillheten. Ett par dagsturer, plugg, klättring och mys är nog det som kommer stå på schemat. Tror inte att jag tänker lägga internet på att uppdatera bloggen kontinuerligt men ett inlägg kanske kan få poppa fram, är hemma igen på måndag så det är inte så länge. Till dess ta hand om varandra och kom ihåg att det är okej att säga vad man känner. Stor kram!