Hej på er och välkommen hit! :) Tänkte berätta lite om mig och vem jag är so here we go!

Jag heter alltså Alice är 18 år och bor strax utanför Sveriges fina huvudstad, i ett ytters litet samhälle kallat Brottby. Det lilla samhället Brottby ligger i Vallentuna kommun (delar alltså hemkommun med favo-komikern Kodjo Akolor =D) Trivs i alla fall riktigt bra här och i vårt hus, tänk Junibacken från Madicken och du har en bild av hur jag bor ;) 

Veckodagarna spenderas i så klart i skolan. Kunskapsgymnasiet Globen heter den och är superbra! Jag läser samhällsprogrammet med beteendeinriktning och är väldigt nöjd med mitt val :) Det som är jobbigt med skolan (förutom läxor då) är resan dit, det tar ca en timme om det inte är mycket trafik och har jag tur kan jag åka med min kära mor hela vägen, det är najs.

På fritiden har jag fullt upp; förutom allt skolarbete som ska göras, spelar jag teater (Calle Flygare), går på scouterna, tränar lite då och då samt försöker träffa kompisar och umgås med familjen. Fotografering är något som också ligger mig varmt om hjärtat men det är inget proffsigt som produceras =P

Jag har valt att blogga för att jag har så mycket tankar och inspiration som jag vill dela med mig av, varför inte göra det i en blogg? Detta är nog tredje eller fjärde gången jag bloggar "på riktigt" och när det gick riktigt bra hade jag uppemot 40-50 läsare (egentligen inte så mycket men för en som jag var det stort). Jag kommer i alla fall dela med mig av mitt liv, bilder, inspiration om allt möjligt och saker som händer runt omkring. Det som motiverar mig som bloggare kommer nog bli läsarna men också att få skriva det jag känner och tänker för att jag kan, vill och vågar. Vidare har jag inga mål med detta förutom att fånga någon eller någras intresse om det jag skriver, att få känna sig behövd när man inte har skrivit på några dagar och ens läsare vill ha något nytt att läsa :)

Detta var allt från mig denna gång, xoxo
//alice