Först och främst vill jag bara säga att ni som dagligen går in på denna blogg för att se om något nytt har kommit upp helt enkelt är bäst! Trots att det stått stilla i princip två veckor så har jag ändå haft unika besökare vilket gör mig väldigt glad och ger en liten kraft till att börja skriva igen. Det är väldigt mycket som har varit upp och ner under de senaste veckorna och detta har helt enkelt tagit all tid men nu hoppas jag att livet vill sammarbeta med mig igen. Lite senare kommer det upp ett inlägg som gäller bloggen och det som kommer skrivas här för jag har tänkt mig en del förändringar. 
 
Vad har hänt idag då? Tjaa, typ ingenting rent ut sagt. Fick lite sovmorgon vilket var stört skönt men sen firade vi äldsta lillebror som fyller år idag innan jag pallrade mig iväg till skolan. Väl där hände typ ingenting då heller, hade två lektioner och lång lunch men eftersom jag knappt har några läxor eller uppgifter som ska in har det varit lite trist. Ska dock inte klaga för snart kommer väl bakslaget innan jul... Skyndande mig iväg till Globen i jakt på present och hittade en rolig sak ;) Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt med musik, ska äta om ett tag och sen bär det av till scouterna. Träffade också på två kära vänner både till och från skolan idag =) Alltid lika kul att snacka i hundra år om allt och ingenting. 
 
Idag är det också är det också tio dagar kvar innan nedräkningen till studenter och London börjar på riktigt! Så galet att det finns inte..
 
 
somrig arkivbild för att överleva novembermörkret
 

Kommentera

Publiceras ej