Äntligen hemma efter en toppenkväll på teatern =D Vi håller på att öva inför uppspelet i början av december. Ringaren i Notre Dame är det som ska göras om till lite modernare version. Men mer än så säger jag inte just nu ;) Det var i alla fall väldigt kul och idag körde vi på scen med ljus för första gången. Vi gjorde även två galet flummiga uppvärmningsövningar i början.
 
Den ena var att hela gruppen skulle föra en konversation där varje person skulle säga en mening och första bokstaven i varje mening skulle följa alfabetet. Det var galet svårt men riktigt kul för det blev en väldigt udda meningar. Den andra övningen var att alla i gruppen förutom en skulle ha ett slags tix. Typ titta ner i golvet varje gång hen svarar på en fråga. Vi tyckte att vi hade valt en fett svår grej, det första ordet var tvunget att börja på L, men hon som skulle lista ut det kom på själva tixen asfort =P
 
När jag kom hem nu så hade jag tänkt ta en kvällsprommis men eftersom jag har så stört ont i både ryggen och huvudet så hoppar jag det. Dessutom är jag såhääär nära på att somna väldigt snart så nu ska jag ta några skedar Ben & Jerry's Phish Food och titta på 112 på liv och död. See Ya!
 
 Fina Calle Flygare
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej