Och så var det ny vecka igen. Ny vecka och nya tag som man brukar säga. Igår skrev jag inget för det hände så mycket annat men kortfattat så bestod min daga av simning, foodshopping och plugg. En relativt avkopplande och trevlig söndag faktiskt. Idag däremot är det en allt annat än avkopplande dag. 
 
Började med att försova mig... Bra jobbat Alice, verkligen toppen! Hann däremot till min första lektion 8.30 men utan frukost i magen och en molande nackspärr så var det ingen superstart på denna måndag. Efter detta så har jag haft ytterligare tre lektioner med lunch mellan och lite ångest på det. Varför? I don't know men det är så det brukar vara. Hurra på det.
 
Nu har jag egentligen slutat redan men eftersom det är teater vid fem så stannar jag kvar i skolan för att plugga (läs: skriva tre meningar och sen titta på glee) för då kan jag åka dirket utan att behöva stressa. Idag är det också 7 veckor och 4 dagar sedan vi började skolan. Det har gått så galet fort och snart tar jag studenten =O Men mer om det senare. 
 
They absolutely are...
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej