Nu när mitt rum äntligen är klart så väntas allt det roliga med inredning =D Först ut står val av tapet till en fondvägg och jag har en sådan sjuk beslutsångest över detta! Ska man satsa på något vågat med mycket färger? Lugnare och lite mer stilrent? Ljus? Mörk? Som ni ser finns det mycket alternativ.. Nu har jag iaf satt ihop några kollage med lite olika tapeter från två olika hemsidor, tapetväljaren.se och photowall.se, det skulle vara superkul om just Du lämnade en liten kommentar om vilken tapet du tror skulle passa. Kan då också passa på att tillägga att jag har en stor mörklila ryamatta som ska vara med i bilden och möblerna är av ljus ek samt vitt.
 
Alla desa är så fina och harmoniska på något sätt men den som verkligen fångade var såklart den som ser ut som en hel vägg med böcker.
 
 Dessa är ju några av de lite mer vågade tapeterna men ändå så gillar jag dom och det skulle kanske passa.
 
 
 Någon av de här tapeterna har jag nog funderat mest över. Gillar mönstret och färgerna men frågan är om det blir för mörkt..
 
Hur fint skulle det inte vara med en liten bit av en stad på väggen? New York, Stockholm (som här), London, Los Angeles eller ännu bättre; Toronto... Dream coming true?
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej