Gårdagen spenderades i skolan, på gymmet och med världens finaste vänner på mysigaste caféet på söder. Hade knappt några lektioner under dagen och efter lunch var det "aktiv workshop" så efter lite snick-snack med Lina om lite allt möjligt drog jag mig mot Friskis för lite träning. Känns så himla skönt att äntligen vara igång ordentligt med den. Därefter begav jag mig mot Zinkensdamm för att möta Frida och sen gå och fika. 
 
Sist vi sågs, i typ oktober, gick vi runt halva stan kändes det som och någonstans på denna runda fanns Café Fotöljen som var hur mysigt som helst! Det är tur att Frida har lite bättre lokalsinne än vad jag har för nu hade vi turen att just detta café låg i närheten. Så dit gick vi, beställde varm choklad, te, kladdkaka och daimpaj, pratade om ALLT mellan himmel och jord. Efter ett tag kom även Nora dit och det kändes så himla bra att vi äntligen var alla tre tillsammans ♥ Jag var ju så orutinerad och hade ingen kamera med mig därför är den enda bilden ni kan få denna
Den blev väldigt mörk men det var väldigt väldigt gott! Frida däremot hade sin med sig så kika in på hennes blogg för fler =)
 
 

Kommentera

Publiceras ej