Hej på er! Igår var jag alltså på Christian Dahlströms föredrag och bokrelease-liknande på stadsbiblioteket. Jättespännande! Det var mycket folk för att vara en rätt liten sammankomst men det var ytterst intressant att få höra andra personers åsikter och tankar om psykisk ohälsa. Boken som Christian har skrivit heter alltså Panikångest och Depression och innehåller ca 60 frågor och svar angående just detta, sedda från både den drabbades perspektiv men också för anhöriga. Boken har inte släpps än men kommer att komma ut den 22 mars om jag inte minns fel, från Natur och Kultur. I och med detta arrangemang så fick jag sjukt mycket idéer om vad jag ska skriva om och ta upp, så taggad på detta!
 
Annars då? Jo men imorgon åker jag och la familia upp till Jämtlandsfjällen för att bara spendera ett par dagar i stillheten. Ett par dagsturer, plugg, klättring och mys är nog det som kommer stå på schemat. Tror inte att jag tänker lägga internet på att uppdatera bloggen kontinuerligt men ett inlägg kanske kan få poppa fram, är hemma igen på måndag så det är inte så länge. Till dess ta hand om varandra och kom ihåg att det är okej att säga vad man känner. Stor kram!

1 kommentarer

Lina

19 Mar 2014 15:45

http://www.mynewsdesk.com/se/ungdomar-se/pressreleases/kampanjen-psynligt-ska-krossa-foerdomar-om-psykisk-ohaelsa-973323 Vet inte om du sett denna, men kanske något du vill skriva om/göra/nånting

Kommentera

Publiceras ej