Och så har ännu en vecka gått. Det var fyra väldigt härliga dagar i fjällen med mängder av snö, härliga promenader, plugg och bara tid att andas. Men som alltid när man (vet inte om det gäller alla men iaf mig) har varit någonstans där allt har varit väldigt bra så slår verkligheten tillbaka mot en, lite för hårt och den känslan är inte rolig. Nästan lite depression-symptom på det hela. Så på måndag morgon, när det var dags att gå upp tidigare än vad som är naturligt, kändes det inte alls okej. Men med ett träningspass inbokat senare blev det 5 timmar långa hålet ändå hanterbart. Direkt från träningen susade jag iväg till ett lägermöte med scouterna och kom inte hem förrän runt halv elva tiden. En alldeles för lång dag för att hjärnan skulle hänga med.
 
Igår då? Tisdag med endast en lektion och massor av tid till plugg vilket var perfekt eftersom vårens första studentskiva väntade på kvällen. Men, icke sa nicke. En smärre panikångestattack med läskiga inslag av nu-vill-jag-inte-vara-med-längre tankar ändrade på den morgonen/förmiddagen. Det gick över, vilket det alltid gör, och det kändes väl rätt okej under eftermiddagen men återkom till och från under hela kvällen, inte det roligaste när man är på skiva. Men det är en helt annan historia och inte det roligaste för er utomstående. Nu under dagen har det snöat rejält sen lunch och det verkar itne riktigt vilja sluta än. Hoppas att det inte stannar upp hela trafiken under morgondagen... 
 
Onsdag idag. Mitt i veckan. Lill-lördag osv. Vet inte riktigt vad jag har att säga om denna dag. Det finns alldeles för många tankar som snurrar omkring i hjärnan just nu och det är inte lätt att förklara, sätta ord på till och med för mig själv. Därför tänker jag inte försöka med det, iaf inte just nu. Imorrn väntar Prima igen och jag vet inte riktigt vad vi ska göra vilket är helt olidligt (kontrollbehovet skriker) men min psykolog har lovat att det inte kommer hända något utan att jag är med på det så då får jag lita på det. Fy farao...Ska nog gå och lägga mig under ett täcke ett tag och sen sova, det känns att det inte blev mer än 4 timmars sömn inatt. Stor kram till er alla!

1 kommentarer

nora

19 Mar 2014 22:14

pusspådig <3

Kommentera

Publiceras ej